
| Statistik for akvakultur i Danmark |
| Produktion af hovedarter fordelt regioner i 2011 |
| Mængden er opgjort i tons og værdi i 1.000 kr. |
| Art | Region | Samlet vægt | Samlet værdi | |||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Hovedstaden |
Midtjylland |
Nordjylland |
Sjælland |
Syddanmark |
||||
| Regnbueørred | Ferskvand | 0 | 13.904 | 1.987 | 90 | 10.609 | 26.590 | 555.298 |
| Saltvand | . | 1.922 | . | 7.531 | 1.400 | 10.854 | 237.141 | |
| Ål | . | 38 | 819 | 137 | 159 | 1.154 | 84.262 | |
| Musling/østers | . | 294 | 244 | . | . | 537 | 2.001 | |
| Andet | 1 | 244 | 62 | 0 | 287 | 594 | 36.265 | |
| I alt | 1 | 16.402 | 3.113 | 7.759 | 12.455 | 39.729 | 914.966 | |
| Note: Produktionen er defineret som de fisk, skaldyr og alger der fraføres i løbet af året. Den mængde, der står tilbage i anlæggene, indgår ikke. |
| Note: Er mængden angivet som 0, er der produceret mindre end 0,5 tons. |
| Note: Produktionen af rogn/kaviar, levende æg og døde, kasserede, undslupne samt vægtangivelser uden tilhørende værdi, indgår ikke i opgørelsen. |
| Kilde: NaturErhvervstyrelsens akvakulturregister 29. oktober 2012 |