Statistik for akvakultur i Danmark, 2012 |
Produktion fordelt på hovedarter og regioner |
Mængden er opgjort i tons og værdi i 1.000 kr. |
Art | Region | Samlet vægt | Samlet værdi | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Hovedstaden |
Midtjylland |
Nordjylland |
Sjælland |
Syddanmark |
||||
Regnbueørred | Ferskvand | . | 11.829 | 2.249 | 164 | 9.836 | 24.078 | 515.940 |
Saltvand | . | 1.814 | . | 7.243 | 1.435 | 10.491 | 220.230 | |
Ål | . | 45 | 718 | 115 | 183 | 1.061 | 96.147 | |
Musling/østers | . | 44 | 483 | . | . | 527 | 2.746 | |
Andet | . | 282 | 30 | . | 299 | 611 | 36.195 | |
I alt | . | 14.015 | 3.479 | 7.522 | 11.752 | 36.768 | 871.257 |
Note: Produktionen er defineret som de fisk, skaldyr og alger der fraføres i løbet af året. Den mængde, der står tilbage i anlæggene, indgår ikke. |
Note: Produktionen af rogn/kaviar, levende æg og døde, kasserede, undslupne samt indgår ikke i opgørelsen. |
Note: I 2012 og 2013 skulle 'Yngel og ungfisk' kun indberettes i styk. Ved manglede vægt er anvendt følgende konvertering: 0,05g/stk for helt; 0,5g/stk for pighvar og skrubbe; 2g/stk for aborre og gedde; 10g/stk for laks, ål og østers; 25g/stk for havørred, blåmusling og bækørred og 50g/stk for resten. |
Note: Er mængden angivet som 0, er der produceret mindre end 0,5 tons. |
Kilde: NaturErhvervstyrelsens Akvakulturregister 21. oktober 2015 |
Lignende statistik for året før: |
Produktion fordelt på hovedarter og regioner i 2011 |